Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Regulament STAFF
qNadyy
Unregistered

 
#1
Regulament STAFF
Acest regulament a fost creat special pentru membrii staff ai serverului Mc.princenetwork.ro!
Va rugam sa luati aminte ca regulamentul este obligatoriu atat donatorilor pentru grade cat si membrilor staff recrutati de echipa noastra. Regulamentul poate fi schimbat de catre Consiliul Administrativ fara niciun avertisment! Recomandarea noastra este sa-l cititi cel putin o data pe saptamana.
 
1.Exista egalitate intre membrii staff cu gradele helper, moderator, admin, operator, leader si trebuie sa existe respect intre acestia. Cine nu respecta aceasta regula este sanctionat cu warn.
2.Insultele si injuriile intre membri staff sau intre un membru staff si un player sunt interzise si se sanctioneaza cu warn.
3.Abuzul de comenzi este interzis si se santioneaza cu warn.
4.Toate sanctiunile date trebuie sa aiba o dovada, altfel daca acel player va face reclamatie si nu aveti dovada sau nu raspundeti la reclamatie primiti warn.
5.Discutiile de tip off-topic pe grupul principal de skype/discord este interzis si se sanctioneaza cu warn.
6.La cererea de helper la intrebarea daca ai citit regulamentul trebuie sa raspunzi cu 'Te rog accepta cererea!'
7.Vinderea oricarui item, lucru / constructie provenit din GM sau de la kit este interzisa si se penalizeaza cu warn.
8.Daca sunteti inactivi mai mult de 7 zile fara o scutire / motiv intemeiat, primiti remove! Pentru a evita acest lucru,puteti creea o scutire pe sectiunea dedicata staff-ului Mc.princenetwork.ro
9.Folosirea culorilor pe chat nu este permisa,se face exceptie doar in cazul in care se tine un eveniment pe server si trebuie anuntat, altfel primiti warn.
10.Daca un lider are warn va pierde liderul.
11.Cine a plecat din staff nu se mai poate intoarce inapoi cu gradul cu care a fost inainte, o poate lua de la zero.
12.Membrii din staff care cer up o sa primeasca down la gradul actual. 
12.Daca stati pe server afk mai mult de o ora primit warn, iar peste 2 ore primiti remove.
13.Certurile in conversatiile staff sunt interzise si se sanctioneaza cu remove.
14.Testele de conexiune skype pe conversatia principala sunt interzise si se sanctioneaza cu warn(test de conexiune=scrieti . , ; k t s hj, sau oricare litera sau simbol pentru a vedea daca aveti o conexiune cu skype-ul buna)!
15.Dovezile trebuie puse in maxim 12h. Cine nu pune dovada sau depaseste acest termen v-a fii sanctionat in functie de gravitatea pedepsei acordate.
16.Nu aveti voie sa faceti parte din alta comunitate.
17.Gradele mai mici de operator pot avea grad doar pe o singura sectiune.
18.Cine distribuie conversatiile staff o sa fie sanctionat cu remove.
19.Nu aveti voie sa sanctionat (cu /mute /jail etc) alte grade, daca o faceti o sa fiti sanctionati cu warn.
20.Nu aveti voie sa injurati pe admin chat(/a)!
21.Nu aveti voie sa faceti nici o amenintare!
 
Warn-urile sunt avertismente inainte de a primi o sanctiune mai drastica, la 3/4 warns se primeste down, la 4/4 warns remove, iar warn-urile se reseteaza la fiecare sedinta daca acesta a fost activ si si-a facut treaba in acea saptamana.
 

Oricine primeste remove are sansa de a mai revenii o data in staff, iar dupa nu mai are nici o sansa sa mai revina in acesta daca iar este dat afara. Regula se aplica doar pentru cei care primesc remove si nu pentru cei care ies din motive personale.

 

Prezenta la sedinta este obligatorie, iar cine nu poate participa trebuie sa anunte managerii staff pe skype/discord!

 

Prezenta pe conversatia principala de skype si pe server-ul staff de pe discord este obligatorie, iar cine iese din aceasta conversatie primeste automat remove fara nici un avertisment!

 
Comportamentul dumneavoastra trebuie sa fie specific unui membru staff(fara ironizarea unui player, fara cuvine de genu ''ba'', ''ma'', trebuie sa tratati playeri cu respect)!
 

 

Conducerea serverului  poate lua decizii in afara regulamentelor, atunci cand se urmareste buna functionalitate a server-ului.

Orice dauna/paguba adusa serverului, atat financiara cat si tehnica, orice stricaciune, orice cladire sau constructie demolata sau griefata in mod intentionat pe serverul Mc.princenetwork.ro duce la scoaterea gradului FARA NICI UN FEL DE AVERTISMENT SAU SANSA DE RECUPERARE A ACESTUIA!
(This post was last modified: 12-31-2017, 03:18 PM by Zeph0_0.)
12-20-2017, 06:28 PM


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)